Hesabınıza her giriş yaptığınızda email hesabınıza bilgi gönderilir. Gönderilen email’de aynı zamanda sizin dışınızda olası yetkisiz girişlere karşı “Hesabımı Dondur” linki yer alır. Eğer hesabınıza girişi siz yapmadıysanız bu linke tıklayarak kötü niyetli kişilerin size zarar vermesini önleyebilirsiniz.

Daha sonra, Müşteri Destek için acil talep girerek gerekli doğrulamalar sonrası hesabınızı tekrar kullanıma açtırabilirsiniz.